Ringenäs GK – Logotyp vit

Ringenäs hotell

Hotell & Boende

På Ringenäs hotell finner du ett boende med kvalité, lugn och faciliteter samt närhet till Halmstad city!

Hotell i halmstad

Ringenäs hotell

Välkommen till Ringenäs hotell, ett charmigt hotell med 24 tidlöst designade rum som väntar för att göra din vistelse oförglömlig. Inbäddat i hjärtat av Ringenäs erbjuder vi den perfekta blandningen av bekvämlighet och lugn. Vårt utmärkta läge ger dig närhet till vår restaurang, golfbana, bad & strand. Dessutom ligger vi endast 15 minuter från Halmstad Centrum.

Våra rum är utrustade med det du behöver och här finns även handicaprum. Receptionen hjälper dig med önskemål och är det något du undrar över innan din bokning så får ni gärna ringa in till oss. Läs mer om våra rum genom att klicka på ”boka hotellrum”-knappen, där ser ni alla faciliteter som är inkluderade i rummen.

På Ringenäs händer det alltid någonting och därför har vi öppet året om. Restaurangen vi driver serverar frukost, luncher och middagar större delen av året. Här finns fina möjligheter till att spela golf då vi har 27 hål kombinerat till en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Som om det inte vore nog med detta så har vi även en alldeles fantastisk relax & bastuterass med en hisnande utsikt över havet. Detta ligger vackert beläget ovanför Ringenäs hotell som ni ser från vår allé när ni besöker oss. Önskar ni boka bord i vår restaurang går detta att göra som tillval i onlinebokningen. Hotell i Halmstad som har närhet till det bästa av kusten! 

Är ni ett större sällskap som önskar boka upp många rum så ber vi er ringa in till 035 – 16 15 90. Så hjälper vi er över telefon.

 

Önskar ni mer än bara boende?

Missa då inte våra fantastiska golfpaket, konferenspaket och andra erbjudanden!

Hotel / room

Välkommen till vårt lilla paradis vid kanten av Halmstads kustremsa.