Ringenäs GK – Logotyp vit

Ringenäs restaurang

À la carte

Ringenäs restaurang är känd för sin service och utsökta mat. Här serveras frukost, lunch, á la carte och eventmåltider. Önskar ni boka måltid för ett större sällskap eller har några frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av er till oss på 035 – 16 15 98. 

à la carte

Följ med på en matupplevelse!

Vår fantastiska restaurang är en kulinarisk pärla, känd för sin utsökta mat och oklanderliga service. Från det ögonblick du kliver in genom våra dörrar kommer du att mötas av en varm och inbjudande atmosfär och välkomnas av våra trevliga serviser. Våra begåvade kockar tillverkar rätter som är en symfoni av smaker. Kom och njut av läckerheterna i vår restaurang, där god mat och exceptionell service kombineras för att skapa en oförglömlig middagsresa. Vid serveringen får ni hemskt gärna fråga vår servis om det är något ni undrar över. Är ni osäkra på våra öppettider ber vi er scrolla längst ned på sidan för att se hur öppettiderna ser ut just nu.

Dryckesalternativ

Till våra menyer finner du givetvis också ett utbud av goda dryckesalternativ. Här kan du serveras allt mellan röda och vita viner, till apertiffer, bubbel, drinkar, öl och andra läckerheter. Vi rekommenderar alltid att ni tar något läskande innan ni påbörjar våra menyer för att få bästa möjliga start på kvällen. Avrunda sedan kvällen med något trevligt till desserten och kulmen för dagen satt.

ÖPPETTIDER

Våra öppettider hittar ni här. 

Ringenäs restaurang

Oavsett om du väljer att äta i vår mysiga restaurang eller njuta av vår härliga uteservering intill vattnet så kommer du säkerligen att bli förtrollad av mat och atmosfär. Menyn inspireras och uppdateras av vår kökschef Richard Kalmar med personal. Ringenäs á la carte är något ni verkligen inte vill gå miste om. Varmt välkommen till Ringenäs restaurang kvällstid!