Ringenäs GK – Logotyp vit

Bröllop på Ringenäs

Er bröllopsresa börjar här

Upplev dina drömmars bröllop i vårt fantastiska paradis där kärlek möter horisonten. Med hisnande havsutsikt som bakgrund och en kulinarisk upplevelse som helt enkelt inte är den här världen, görs bröllop på Ringenäs så speciell att er dag blir inget annat än magisk. 

Bröllopslokal

Förgyll er dag på en plats ni sent kommer att glömma. I vår lokal Strandlida lämnar vi ordet till utsikten.

Boende för gäster

Vi förser er med hotell och boende för att ni ska kunna njuta hela kvällen ut. Dessutom vaknar ni upp till en fantastisk frukostbuffé där ni kan smälta kvällen!

Mat & dryck

Njut av våra kockars kulinariska mästerverk till noggrant utvalda viner och härliga drycker.

njut av er kväll tillsammans

Vi hjälper gärna till!

Vi på Ringenäs är dedikerade till att se till att er bröllopsdag är inget mindre än perfekt. Att arrangera bröllop på Ringenäs gör att ni får hjälp av vårt team av erfarna festfixare som ska underlätta och hjälpa er att göra det bästa av er speciella dag. Från planering och koordinering till val av meny och inredning, vi har alla aspekter av ditt bröllop täckta. Låt oss hantera detaljerna så att du kan fokusera på att skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära. Ditt drömbröllop är inom räckhåll, och vi är här för att göra det till verklighet.

@photobyteres bröllop på Ringenäs

Faciliteter

Bröllop på Ringenäs erbjuder

Ringenäs är en anläggning som dessutom erbjuder hotellboende, restaurang, golf, padel, bad & strand. Med närhet till stan och andra hotell finns även möjlighet att boka för stora sällskap. Aldrig varit här tidigare? Ni hittar oss här.

BRÖLLOP PÅ RINGENÄS

”Vi hyrde Ringenäs terass & Strandlida för vår dop&bröllopsfest. Allt från första kontakt till sista serveringen av nattmat på festen har varit i toppklass och över förväntan. Tydlig information, kommunikation och offert från första början. Alltid enkla att få tag på och snabba svar, samt bra förslag och upplägg på allt från dukning till mat och servering. Under kvällen flöt allt på utan att vi behövde fundera på något, Susanne med personal skötte allt med stadig hand. I princip alla gäster kommenterade på hur god maten var, samt den otroliga servicen under hela kvällen! Verkligen något utöver det vanliga. Stort tack till Susanne och övrig personal!

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret i samtliga rutor. När vi mottagit din förfrågan så återkommer vi så snart vi kan. 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Övriga frågor:
Integritetspolicy