Ringenäs GK – Logotyp vit

Våra golftränare

PGA Professionals

Här kan du läsa mer om våra tre golftränare.

Head pro

Thomas Lindström

Golfutvecklare, golftränare Thomas Lindström

Thomas har arbetat på Ringenäs GK sedan 2002 och har varit en drivande del i att bygga upp juniorverksamheten till det den är idag.

Han har coachat flera duktiga juniorer till elitnivå, inte minst Julia Engström. Han är noggrann i sin analys och duktig på golfteknik, oavsett om det gäller putt, sving eller bunker.

Personliga intressen

Golf, fågelskådning, fiske och Pokémon GO.

Född 1975-05-31

Kontakta Thomas

thomas@ringenasgk.se

PGA Tränare

Peter Franzén

Golfutvecklare, golftränare Peter Franzén

Peter har arbetat på Ringenäs GK sedan 2009 men har tidigare arbetat på flera andra klubbar som golfutvecklare. Han har bl.a. jobbat på Ängelholms GK, Haverdals GK, Mölle GK och på spanska golfklubben Noevo Portil. Han har lång erfarenhet av att coacha vuxna och följa deras utvecklingskurva över tid och är ödmjuk i sitt arbete med hög empati.

Genom sin erfarenhet är han skicklig på att anpassa sin pedagogik och svårighetsgraden beroende på den specifika golfaren framför sig. Peter brinner även lite extra för barns utveckling och är därför ansvarig för knatteverksamheten.

Personliga intressen
Golf, fågelskådning, vin och resor.

Född 1976-09-06

PGA Tränare

Oskar Petersson

Golfutvecklare, golftränare Oskar Petersson

Oskar har varit medlem på klubben sedan 7 års ålder då han började träna på Ringenäs. Tränarna då var Thomas och Frasse som idag är hans tränarkollegor. Oskar håller just nu på att utbilda sig till golftränare.

Ni hittar Oskar under veckodagarna som golftränare och under helgerna i shopen. Oskar har ett stort hjärta i klubben och brinner extra mycket för att hjälpa juniorer till grönt kort.

Personliga intressen

Golf, träning, matlagning och matprogram.

Född 2000-01-11

Kontakta Oskar

oskar@ringenasgk.se