Ringenäs GK – Logotyp vit

Jobba hos oss på Ringenäs i Halmstad

Lediga tjänster

ringenäs, hotell, konferens, golf & restaurang.

Härlig atmosfär

Bli en del av vår fantastiska anläggningen och även en del i Ringenäsfamiljen och sök någon av våra lediga tjänster. På Ringenäs bedriver vi flera olika typer av verksamheter och håller igång året om. Ringenäs ledord är att vara familjära och detta hela vägen från personal till våra juniorer, medlemmar och mottagandet av gäster. Oavsett om du arbetar med hotellet, restaurangen, golfbanan eller i vår reception så är bemötande och kamratskap något vi ställer krav på. Är du en genuint social, glad och arbetssam person som söker jobb på en plats nära Halmstad? Då kanske vi har tjänsten för dig.

 

Lediga tjänster

På Ringenäs händer det alltid något och därmed behöver vi också folk för alla tillfällen. Se våra lediga tjänster nedan för att se vad som passar in på dig bäst. Glöm inte läsa hela arbetsbeskrivningen och vad vi vill ha inskickat till oss. Vi ser fram emot att höra av från er!

SÄSONGSANSTÄLLNING & SOMMARPERSONAL

Servis

Är du matintresserad, duktig på att arbeta i team, har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen och vill jobba på ett fantastiskt läge? Då kan du vara personen vi söker.

 

Som servis på Ringenäs kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

  • Kassahantering
  • Servering av lunch och á la carte
  • Daglig drift i restaurang
  • Servering i bar

Anställningen är en säsongsanställning med start omgående och avslut i september med möjlighet för förlängning och innehåller varierande arbetstider fördelat på morgnar, luncher och kvällar. Vi söker någon med tidigare erfarenhet inom restaurang och har boende i Halmstad. Övriga villkor bestäms vid anställning.

Ansökan vill vi ska innehålla ert CV samt ett kort personligt brev.

 

Ansökan och frågor om tjänsten

restaurang@ringenasgk.se
035 – 16 15 98

Ringenäs Golf AB

Om oss

Ringenäs Golf AB är ett företag med många verksamheter inkluderat i ett! Med golf, hotell & konferens samt en restaurang som har öppet året om så finns  här alltid någonting att göra.

lediga tjänster, Ringenäs golf ab