Ringenäs GK – Logotyp vit

Ringenäs terrass & strandlida

Är det dags för fest?

Vi har lokalen ni letat efter. Lokalen är utmärkt lämpad för fester, jubileum, kick-off, event, företagsevent, bröllop, födelsedagsfester eller kanske bara årliga fester för familj och vänner. Med magiskt läge, magisk lokal och magisk mat så vankas det inte annat än en magisk fest!

Festlokalen

Förgyll er dag på en plats ni sent kommer att glömma. I vår lokal Strandlida lämnar vi ordet till utsikten.

Boende för gäster

Vi förser er med hotell och boende för att ni ska kunna njuta hela kvällen ut. Dessutom vaknar ni upp till en fantastisk frukostbuffé medan ni smälter gårdagen.

Mat & dryck

Njut av våra kockars kulinariska mästerverk till noggrant utvalda viner och härliga drycker.

proffs på det vi gör

Vi levererar

Vi på Ringenäs är dedikerade till att se till att er fest är inget mindre än perfekt. Vårt team av erfarna medarbetare är här för att hjälpa er att göra det bästa av ert event. Från planering och koordinering till val av meny och inredning, vi har alla aspekter av ditt evenemang täckta. Vet du inte var vi ligger? Klicka här för att få upp oss på google maps.

nöjda kunder

Vår 50 årsfest blev mycket lyckad, vi är så nöjda! Susanne & Co på Ringenäs GK är så proffsiga och lyhörda för våra önskemål och allt flöt på utan att vi behövde lyfta ett finger under kvällen, otroligt uppskattat att vi kunde vara gäster på vår egen fest. Kombinationen med padel och relax gjorde att vi med våra gäster som bodde på hotellet hade en trevlig eftermiddag innan festen drog igång. Läget är fantastiskt med utsikten och tack vare terrasstaket kunde vi nyttja även terrassen hela kvällen. Våra gäster har bara superlativer om Ringenäs och allt som serverades och vi kan bara hålla med! Varmt tack från Susanne & Göran Andersson, juli 2023

Festförfrågan

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret i samtliga rutor. När vi mottagit din förfrågan så återkommer vi så snart vi kan! Det kostar inget att fråga, så vänta inte för lokalen är populär!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Övriga frågor:
Integritetspolicy