Ringenäs GK – Logotyp vit

träning & unika banor

Golfsimulator

spela golf inomhus

Få ut mer av din golf i vår golfsimulator

Ringenäs erbjuder en golfsimulator där du kan spela golf på världen över utan att behöva kompromissa på avstånd, väder och vind. I vår simulator kan du även spela roliga utmaningar, träna på range och få siffror och statistik på dina slag, ett utmärkt sätt att hålla igång under lågsäsong och för den träningsinriktade helt enkelt! 

bokning

  • Det är endast möjligt att boka tid 30 dagar i förväg.
  • Avbokning skall ske senast 6 timmar innan bokad tid för återbetalning – även detta sker genom matchi.se
  • Hyra av bana sker per 1.5h
  • Priser finner du under Ringenäs sida på Matchi.se. Dessa varierar beroende på tid och säsong.

 

Klubbor & bollar

Egna klubbor och bollar gäller. Man använder även gummipeggen som ligger vid simulator för att duken inte ska ta skada. 

 

Alkoholförbud

I lokalen är det absolut förbjudet att förtära alkohol. Önskar man ta sig något att dricka före eller efter så finner ni restaurangen bara några meter därifrån. 

 

städning

För att personen efter dig ska få en lika bra upplevelse som dig så ber vi er att slänga skräpet efter er. Vi har papperskorgar i lokalen samt utanför. 

 

Konferens eller event

Önskar ni boka golfsimulator till er konferens eller event? Inga problem. Vi finns här för att skräddarsy upplevelser dit bara fantasin kan sätta gränser. Att kombinera både träning och nöje tillsammans med produktivitet kan vara en lyckad upplevelse för såväl konferens som gruppbokningar, event och tävlingar.

få ut ännu mer av din golf under alla säsonger

Träning och spel ger färdighet. Glöm inte bort att under lågsäsong är ett ypperligt tillfälle att finslipa på sving och göra justeringar i ditt spel.