Ringenäs GK – Logotyp vit

Aktiviteter

Strand & hav

STRAND & HAV

Strand från Ringenäs till Tylösand

Precis intill vår fantastiska anläggning finner ni Ringenäs strand. Här har ni möjligheten att ställa upp solstolar på mjuk och härlig strand i hela 4 kilometer innan ni möts av Sveriges kanske populäraste strand, Tylösand. Det är inte bara känt för sina vackra, mjuka och härliga stränder utan även för deras afterbeach, konserter och nattklubbar som lockar tusentals gäster varje år!

Ringenäs strand ligger enbart 500 meter från vårt hotell och restaurang och man tar sig dit med antingen bil, cykel eller till fots. På plats finner ni en stor parkering, kiosk och badvakter. En liten bit av Halmstads populäraste kustaktivitet är givetvis stranden och havet. 

När solen går upp över horisonten och kastar en gyllene nyans på det skimrande vattnet, möts gästerna av en pittoresk scen som symboliserar lugn och alldeles förträffliga ogönblick. 

Den mjuka, pudrig sanden inbjuder till barfotapromenader på stranden, men här finns även fina promenadstråd uppe i sanddynorna som sträcker sig hela vägen in till Halmstad city.

Det vackra blå vattnet lockar även för de äventyrliga själar för ett uppfriskande dopp eller spännande vattenaktiviteter. Oavsett om det är simning, snorkling eller att prova på paddleboard, erbjuder de kristallklara djupen en vattenlekplats för både nybörjare och erfarna vattenentusiaster.

För dem som söker avkoppling finns möjligheten för uthyrning av solstolar, handdukar och parasoller hos oss. 

När dagen avtar och himlen förvandlas till en duk av livfulla nyanser under solnedgången, blir stranden en scen för naturens storslagna spektakel. Gäster & lokalbor samlas för att bevittna de alldeles fantastiska solnedgångarna. 

Oavsett om det är en dag av äventyr, avkoppling eller helt enkelt sola sig i naturens skönhet, erbjuder vår strand en fantastisk miljö för oförglömliga stunder och omhuldade minnen för alla som besöker vår resort.