Ringenäs GK – Logotyp vit

Ringenäs restaurang

Bistro

Bistromeny finner du alltid tillgänglig i vår restaurang så länge vår restaurang är öppen. Vi har bland annat en riktigt fin högrevsburgare som vi rekommenderar efter en härlig runda golf! 

Bistro

Ringenäs bistro

Njut av vår bistro i restaurangen. Vi serverar alltid något gott till dig som är här oavsett tid på dagen. För att göra dig säker på att vi har öppet ber vi er kika på våra öppettider först.

Dryckesalternativ

Till våra menyer finner du givetvis också ett utbud av goda dryckesalternativ. Här serveras allt mellan röda och vita viner, till apertiffer, bubbel, drinkar, öl och andra läckerheter. Vi rekommenderar alltid att ni tar något läskande innan ni påbörjar våra menyer för att få bästa möjliga start måltiden.

ÖPPETTIDER

Våra öppettider hittar ni här. 

Ringenäs restaurang

Oavsett om du väljer att äta i vår mysiga restaurang eller njuta av vår härliga uteservering intill vattnet så kommer du säkerligen att bli förtrollad av mat och atmosfär. Menyn inspireras och uppdateras av vår kökschef Richard Kalmar med personal. Ringenäs á la carte är något ni verkligen inte vill gå miste om. Varmt välkommen till Ringenäs restaurang kvällstid!