Ringenäs GK – Logotyp vit
Ringenäs Business Club

Ringenäs business club

Företagsnätverk

Ringenäs Business Club (RiBC) är ett av Sveriges största företagsnätverk på golfklubbar med över 128 aktiva företag. Att vara med i RiBC är ett trevligt, aktivt och givande arbetssätt att skapa nya och vidareutveckla befintliga kundrelationer. Vi har aktiviteter som passar alla oavsett om du är golfare eller ej – dock med golfen som grundpelare. Förutom golfträffar erbjuds du bland annat kick-off, föreläsningar, underhållning, padel, kräftfiske, matlagningskurser, årets stora dag med RIBC och andra roliga eventdagar där emellan.

Då vi vet att affärer görs året om så är vi också aktiva med event året om, trots att vi är på en golfanläggning. Med kombinationen nätverkande, gemenskap och aktiviteter så skapas här inspirerande och givande stunder tillsammans.

Vill du veta mer? 

Ringenäs business club

”Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer”

ringenäs business club

Kalender 2024

25 januari, 2024

Matlagningskväll

En inspirerande matkväll tillsammans med vår alldeles egna kock Richard Kalmar som ska få våra smaklökar att dansa loss! Vi delas in i grupper till olika typer av rätter för att sedan få åtnjuta middagen gemensamt vid borden.

Plats: Sturegymnastiet, Halmstad.
Klockan 18.00 

15 februari, 2024

Flippermästaren

Nyhet för året! Vi ska utse flippermästaren, alternativ mästerflopparen. En riktigt rolig kväll där tålamod, skicklighet och kanske lite tur kommer spela roll!

Plats: Jutaplatsen 2, Söndrums Centrum, Halmstad.
Klockan 18.00-21.00

2 mars, 2024. Extraevent!

Tipskungen – V75 på HalmstadTravet

Den 2 mars tar vi Ringenäs Business Club till HalmstadTravet och V75!

Detta är ett extraevent som vår nya medlem HalmstadTravet anordnar ihop med oss.  Under eftermiddagen bjuds vi på fördrink, 3-rätters meny & kaffe.

Samling 13.00 vid entré
Plats: Halmstadtravet

Subventionerat pris: 395 kr / person (ord. 795:-)

13 mars, 2024

Minigolfturnering

Golfsäsongen startar tidigt i år! Vi börjar med det som anses vara viktigast inom golfen nämligen puttning, dock på något mer krångliga greener än på våra golfbanor.

Plats: Skallebackavägen 19
Klockan 18.00

27 mars, 2024

Kick-off 2024

Vi kickar igång året 2024 med en ordentlig kick-off. Under kvällen presenterar vi årets program, nya medlemmar och givetvis en presentation av våra tidigare medlemmar.

Plats:
Klockan 18.30

9 april, 2024

Golfutveckling – komma igång!

Dags att finslipa svingen innan säsongen drar igång på riktigt! Här får ni en ypperlig chans till att träffa medlemmar och samtidigt få en bra start på årets golfande! Vi startar dagen med frukostmingel för att sedan få en hel förmiddag med våra golftränare. Efter träningen avslutar vi med gemensam lunch. 

Plats: Ringenäs Golfklubb
Klockan 08.00 – 12.30

18 april, 2024

#1  18-håls tävling & lunchföreläsning

Årets första lunchföreläsning med 18-hålstävling därpå. Låt oss inspireras av föreläsningen medan vi njuter av en god lunch tillsammans. Därefter ska årets första vinnare koras till årets resa till Camiral PGA Catalunya med Ringenäs Business Club.

Plats: 18-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 11.45 Lunchföreläsning
Klockan 13.30 Gemensam start

7 maj, 2024

9-håls tävling

Starta dagen med vår frukostgolf. Frukost, mingel och golf är ett av de bästa recepten vi vet för en perfekt start på dagen. Att dessutom få göra detta tillsammans med kollegor, kunder och vänner gör det bara ännu bättre!

Plats: 9-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 06.30 Frukost
Klockan 07.20 Gemensam start

16 maj, 2024

Ryder Cup mot Öijareds BC

Bucklan ska tillbaks till Ringenäs! Efter förra årets förlust är det dags för Ringenäs att åter ta krafter för att ta tillbaka bucklan. Denna dag besöks vi av Öijareds nätverk som ska ställa sig mot vårt nätverk i en Ryder Cup. Det väntas mycket folk och här finns chansen att knyta många nya kontakter!

Plats: 18-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 08.00 Frukost & peppning
Klockan 09.00 Gemensam start.

22 maj, 2024

#2 – 18 hålstävling & lunchföreläsning

Vi startar årets andra 18-hålstävling med en lunchföreläsning och gemensam lunch för att sedan gå ut under gemensam start och kora hem årets andra plats till resan till Camiral PGA Catalunya med Ringenäs Business Club.

Plats: 18 hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 11.45 lunchföreläsning
Klockan 13.30 gemensam start

29 maj, 2024

Sportklövern

En av årets mest prestigefyllda lagtävling där RIBC ställs mot Halmstad Bollklubb, Frölunda och HV 71 i en spelvariant vi valt att kalla sportklövern. En heldag tillsammans med flera nätverk och möjligheter till att knyta an kontakter och ha roligt tillsammans. Efter rundan håller vi i en stor prisutdelning med lunch och ståhej på vår terrass och mingel och roligheter väntas!

Plats: 18-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 11.45 gemensam start

27 juni, 2024

#3 – 18 hålstävling & lunchföreläsning

Ännu inte knipit en plats till årets resa till Camiral PGA Catalunya eller jagar poäng i årets Order Of Merit ? Då har ni här årets tredje chans till vinst! Som vanligt börjar vi med en lunchföreläsning för att få igång våra sinnen till golfen.

Plats: 18-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 11.45 lunchföreläsning
Klockan 13.30 gemensam start

3 juli, 2024

Padelkväll med grillning

Innan sommeruppehållet passar vi på att få upp pulsen lite extra innan ledigheten genom att spela en padelturnering. Under kvällen är givetvis även du som inte spelar padel välkommen för mingel och grillning.

Plats: Padelbana 1 & 2, Ringenäs Golfklubb
Klockan 17.00

6 augusti, 2024

9-håls tävling

Starta dagen med vår frukostgolf. Frukost, mingel och golf är ett av de bästa recepten vi vet för en perfekt start på dagen. Att dessutom få göra detta tillsammans med kollegor, kunder och vänner gör det bara ännu bättre!

Plats: 9-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 06.30 Frukost
Klockan 07.20 Gemensam start

15 augusti, 2024

Kräftfiske

Traditioner är till för att hållas. Det är åter dags för årets kräftfiske i våra dammar. Kan vi slå årets tidigare rekordfångst av 700 kräftor? Som vanligt bjuder vi på räkmacka och lite kräftskivetema innan vi ger oss ut för att göra iordning burarna.

Plats: Ringenäs Golfklubb
Klockan 19.00

30 augusti, 2024

Årets tävling

Ringenäs Business Club största, mest händelserika och roligaste dag på året. En heldag tillsammans där över 250 personer deltar under dagen med golf, middag, sponsorer och funktionärer. Vi spelar denna dag även årets fjärde 18 hålstävling och chansen till årets resa finns fortfarande kvar samt poäng till Order of Merit kan plockas. På kvällen möts vi upp för en trerätters middag, årets största prisutdelning och massvis underhållning!

Plats: Golf 18-hål, Ringenäs Golfklubb
Kockan 08.00 frukost & peppning
Klockan 09.30 gemensam start

Plats: Middag på kvällen på hemlig plats. 
Klockan 18.30

12 september, 2024

Ryder Cup mot Vallda BC

Dags att försvara pokalen! Årets andra Ryder Cup är mot Valldas nätverk där vi i år får kriga på bortaplan. Vi går ut under gemensam start och avslutar med lunch, nätverkande och prisutdelning efter rundan.

Plats: Vallda Golf & Country Club
Klockan 07.00 gemensam buss mot Kungsbacka

26 september, 2024

#5 – 18 hålstävling

Tävlingshornen ska ut igen och chanserna till årets resa till Camiral PGA Catalunya och poäng till Order of Merit börjar lida mot sitt slut. Nu gäller det att knipa sista platserna! Glöm inte att order of merit också ger en plats till resan. 

Plats: 18-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 11.45 Lunchföreläsning
Klockan 13.30 Gemensam start

10 oktober, 2024

#6 – 18 hålstävling

För sista gången denna säsongen ska vi ge oss ut och tävla om de sista platserna till Camiral PGA Catalunya. Som vanligt så finns även poäng att plocka till Order Of Merit där vinnaren står för sista platsen till resan med Ringenäs Business Club.

Plats: 18-hålsbanan, Ringenäs Golfklubb
Klockan 11.30 Ärtsoppelunch
Klockan 12.30 Gemensam start

9-13 november, 2024

Årets resa

Efter 6 omgångar med vinnare samt en vinnare av Order Of Merit ska nu alla pristagare och medresenärer få ta sig till Spanien och den fantastiska anläggningen PGA Catalunya. 

20 november, 2024

Biokväll på Röda kvarn

Vad passar inte bättre än en Biokväll på Röda kvarn i Halmstad mitt i höstmörkret. Vi samlas lite innan bion drar igång för mingel. 

Plats: Röda Kvarn, lilla torg i Halmstad.
Klockan 18.30

28 november, 2024

Julbord

I sedvanlig tradition så avslutar vi året med Ringenäs fantastiska julbord. Denna kväll får vi njuta av god mat & underhållning samt att vi presenterar nästkommande års program. 

Plats: Ringenäs restaurang
Klockan 18.30

B