Ringenäs GK – Logotyp vit

Konferers på Ringenäs

Aktiviteter

Samarbeten, ökad produktivitet & nöje

Aktiviteter på Ringenäs

Konferensaktiviteter hos oss på Ringenäs ger era konferensdeltagare möjligheten att samarbeta och engagera sig genom roliga aktiviteter.

Aktiviteter

Spela golf

Upplev Ringenäs fantastiska golfbana. Här finns 27 hål golf med en enastående utsikt. Välj själv att spela antingen 9, 18 eller 27 hål och spelform det är helt upp till er. Matchspel, lagspel eller singel. Vi hjälper gärna till med resultathantering och upplägg. 

Aktiviteter

Spela padel

Padel är en sport som passar alla. Låt era medarbetare svettas en stund och få igång kroppens sinnen ordentligt. Träning ger förbättrad stimulans för hjärnan och är ett bra sätt för folk att samarbeta. Vi har två fina padelbanor där vi kan sätta upp antingen en stund träning eller att ni spelar matcher. Vi hjälper er med upplägg. 

Aktiviteter

Relax & bastu

Koppla av efter en lång dags produktivitet i vår relaxavdelning. Här hittar ni bastu, pool & kallbad med en magisk utsikt över kattegatt och tylön. 

Aktiviteter

Samarbetsövningar

Pussel av det större slaget, samarbetsövningar med koordination och teamwork, knep och knåp genom våra redskap på plats kan vara något för den klurige. Roligt och engagerande för alla åldrar och målgrupper. 

Samarbetspartner

Kitekalle

MegaSUP – teamwork på hög nivå. Utforska möjligheterna precis intill vår anläggningen, nämligen nere vid havet och på stranden. 

Samarbetspartner

Spirit Event

Gör samarbetsövningar med riktiga proffs som ledare. Spirit event erbjuder kanske västkustens mest genomtänkta konferensaktiviteter med fokuset på gemenskap och samarbete. 

Föreläsning

Thomas Lindström

Inspireras av vår prisbelönta golftränare Thomas Lindström. Vår Head Pro som är spetsen för vår tränarverksamhet som har tagit flera spelare från knattenivå hela vägen till college och Europatournivå. Inte nog med detta har han även varit delaktig i att ha format ett antal klubblag på Ringenäs till att vinna SM-Guld. Framgångarna grundar sig i ett gediget arbete med att ha format Sveriges kanske mest framgångsrika juniorverksamhet och roligaste plats att vara på som ung golfare. 

Mat & Dryck

Middagar

Förgyll dagen med en enastående middag som avslutning. I vår restaurang får ni chansen att smaka på våra kockars mästerverk från köket tillsammans med utvalda drycker. Välj på två- eller trerätters middag eller utan dryckespaket. 

Mat & Dryck

Matlagningskurs

Skapa god mat tillsammans i vår kök. Tillsammans med en av våra duktiga kockar får ni här möjligheten att lära er, samarbeta och skapa mat i ett riktigt kök. 

KONFERERA MED BOENDET PRECIS INTILL

Boende

Upptäck vårt hotell med hisnande utsikt över golfbana och hav som tar dig till en värld av lugn och avkoppling. Inbäddat i centrum av Ringenäs kärna erbjuder vårt hotell en perfekt blandning av modern arkitektur och natulig skönhet. Konferera dagen lång med produktiva stunder och avsluta sedan dagen med en god middag innan du rundar av på våra hotellrum. Vakna sedan upp till den lugna miljö som råder utanför balkongen och se soluppgångens gyllene nyanser från din privata uteplats. Med närhet till allt har du här även möjlighet att vila upp dig in i det sista innan dagens aktiviteter drar igång.

Konferera på Ringenäs. Nedanför ligger Ringenäs hotell.