Ringenäs GK – Logotyp vit

Vackert beläget med hisnande utsikt

Padel på Ringenäs

Padel with a view

Spela padel på västkustens vackraste padelbanor

Vi erbjuder två av Sveriges vackrast belägna padelbanor. Med ett läge ovanför hotellet spelas padel här med havsutsikt och sol hela dagen lång – magiskt om ni frågor oss!

bokning

  • Det är endast möjligt att boka padeltider 30 dagar i förväg.
  • Avbokning skall ske senast 6 timmar innan bokad tid för återbetalning – även detta sker genom matchi.se
  • Vid regn eller liknande dåligt väder sker ej heller någon återbetalning. Så håll koll på vädret dagen innan ni tänkt spela.
  • Hyra av bana sker per 1.5h
  • Priser finner du under Ringenäs sida på Matchi.se. Dessa varierar beroende på tid och säsong. Men vi håller priserna till schyssta nivåer för att vi vill att folk ska kunna spela padel ofta!

 

racket & bollar

  • Hyra av 3-pack padelbollar 30kr per tillfälle. (Finns också att köpa).
    Hyra av racket 50 kr/person per tillfälle.

Har ni glömt sockar eller något annat enkelt plagg så finns detta även att köpa i vår shop.

 

Konferens eller event

Önskar ni boka padel till er konferens eller event? Inga problem. Vi finns här för att skräddarsy upplevelser dit bara fantasin kan sätta gränser. Att kombinera både träning och nöje tillsammans med produktivitet kan vara en lyckad upplevelse för såväl konferens som gruppbokningar, event och tävlingar.

 

helhetsupplevelse med padel

Som ni vet så har vi även ett hotell där ni har möjligheten att kombinera padel med boende, middagar, dagar på stranden och andra roliga aktiviteter. Om ni själva inte har något önskat upplägg på detta så har vi redan tänkt på detta och kan erbjuda några riktigt härliga padelpaket för er. Önskar ni flera dagar än vad våra paket erbjuder kan ni enklast ta kontakt med oss via mail för att få en offert på detta också.

med hisnande utsikt och fantastisk atmosfär

Spela padel with a view!