Ringenäs GK – Logotyp vit

förbättra ditt golfspel

Golfträning

Investera i ditt golfspel med hjälp av någon av våra tre duktiga pro´s! Vi har privatlektioner, privata grupplektioner och olika typer av kurser, välj det alternativ som passar dig bäst! 

Golfträning

Upptäck glädjen med golf!

Upptäck glädjen med golf genom att boka golflektion på Ringenäs golfklubb i Halmstad med våra tre fantastiska golftränare. Lyft ditt spel, förfina din sving och gör varje runda till en minnesvärd upplevelse med hjälp av vårt stora utbud av golflektioner och kurser. Hittar du inte vad du söker precis här under ber vi dig kontakta oss så skräddarsyr vi något för er. Genom att boka golflektion på Ringenäs Golfklubb i Halmstad så får du ut mer av din golf. En golfsving varierar med tiden då muskler förändras, formsvackor går i vågor och man mentalt inte är jämt stabil över tid i sporten. Därför rekommenderar vi att ta golflektioner när man börjar känna antingen förändringar i golfspelet eller att utvecklingskurvan har stagnerat.

Boka golflektion på Ringenäs Golfklubb i Halmstad genom att scrolla ned och se vårt utbud av golflektioner. Där kan du även välja tränare, tid för lektion eller om du helt enkelt vill ha hjälp med en custom fitting för utprovning av nya golfklubbor. Alla åldrar är välkomna och önskar ni träna i grupp finns detta också som alternativ.

Missa inte våra kurser som går året om där vi i grupp arbetar tillsammans med de olika slagen i golf. Golflektioner på Ringenäs Golfklubb i Halmstad finns även i kurs nämligen och dessa kan du läsa om här nedan. 

golfträning

Privatlektioner

Vänligen logga in med ditt Golf-ID och lösenord du har till Mingolf.se (där du bokar starttid) för att se hela vårt utbud av lektioner.

golfträning

Kurser

Golfkurs

Nybörjarkurs

På Ringenäs Golfklubb arrangerar vi nybörjarkurser varje år. Syftet med kursen är att få grönt kort. Vi går igenom alla typer av slag och teoretiska delar därtill. Nybörjarkurserna görs i grupp, önskar du en privat nybörjarkurs bokar du privata lektioner. Vid tecknande av medlemskap på Ringenäs Golfklubb efter avslutad kurs drar vi även av kursavgiften på ditt medlemskap samma år. 

golfkurs

SmallGroup

Ta din golf till nya nivåer genom mer individuell feedback och träning med tekniska hjälpmedel, såsom trackman och capor. Träningen görs i små grupper om 3-4 personer. Träningen utförs en gång i veckan under en period. Kursen är lämpad för dig som vill ta nästa steg i din personliga golfutveckling. 

golfkurs

Utvecklingskortet

Att kunna njuta av golfen tillsammans med andra på samma nivå och samtidigt utveckla sina färdigheter och försköna ditt golfspel, det är något du kan få ut av vårt utvecklingskort. 

Du tränar en gång i veckan under en timmas tid på fast dag och klockslag. Vi tränar här varierat på golfens olika slag med sving, chip, pitch och puttning samt spelstrategi.  Grupperna består av 6-8 personer. 

golfkurs

7-veckors kurs

Denna kurs fokuserar på en del av spelet, intensivt under en sju veckors period med målet att ta just den delen av spelet till nästa nivå. Passar dig som till exempel vill eliminera slicen och fördjupa din förståelse i svingteknik. Träningen är 90 minuter per vecka på fast dag och tid. Grupperna består av max 6 personer.

golfträning

Lektionspaket

Lektionspaket

3 x 25 min

Ett lektionspaket ger dig förmånligare priser vid fler lektioner. Går även att köpa i vår reception/shop. 

Pris 1.595:-/person

Lektionspaket

7 x 25 min

Ett lektionspaket ger dig förmånligare priser vid fler lektioner. Går även att köpa i vår reception/shop. 

Pris 3.395:-/person

lektionspaket

3 x 50 min

Ett lektionspaket ger dig förmånligare priser vid fler lektioner. Går även att köpa i vår reception/shop. 

Pris 2.495:-/person

lektionspaket

7 x 50 min

Ett lektionspaket ger dig förmånligare priser vid fler lektioner. Går även att köpa i vår reception/shop. 

Pris 5.195:-/person

Golfutveckling med Thomas, Frasse & Oskar

Upplev den ultimata golfresan med vårt team av tre dedikerade och skickliga golftränare. Oavsett om du är en nybörjare som vill bryta sig in i spelet, en mellanspelare som strävar efter förbättring, eller en avancerad golfspelare som strävar efter perfektion, erbjuder våra golflektioner en skräddarsydd upplevelse för alla. Våra prisbelönta golftränare ger er möjligheten att få ta del av uppdaterade och skräddarsydda metoder för att utveckla just ert spel.