Ringenäs GK – Logotyp vit

Ringenäs Golfklubb

Damer

Damer

Hos oss är alla välkomna!

Golfutveckling, golfträning Ringenäs GK. @leihedproductions

Hej alla fantastiska damer i Ringenäs golfklubb!

Vi är så glad att välkomna er alla till ännu en spännande säsong med trivselgolf tillsammans! Vårt mål är som alltid att ha roligt, njuta av spelet och framför allt att träffa nya golfkompisar. Vi tror starkt på att golf är mer än bara en sport – det är en möjlighet att skapa oförglömliga minnen och dela glädje oavsett ålder eller handicap. Därför är alla tjejer välkomna att delta och bli en del av vår härliga gemenskap!

Låt oss göra denna säsong till den bästa hittills! Ser fram emot att se alla gamla och nya ansikten på banan. Låt oss svinga, skratta och skapa underbara minnen tillsammans.


Årets spelprogram

För att göra det enklare för er att planera har vi satt ihop ett spelprogram för årets säsong.  Det innehåller alla datum och detaljer för våra trivseltävlingar som kommer att äga rum varannan onsdag, då vi spelar 9 hål tillsammans, med start den 24 april 2024.

Som vanligt spelar vi olika spelformer under säsongen, ibland lagspel och ibland individuellt. Detta ger alla en chans att prova på nya utmaningar. Så, oavsett om du är en rutinerad golfare eller precis har börjat, finns det alltid något nytt och spännande att se fram emot! Hela årets spelprogram hittar du här.  Kolla in den, markera datumen i era kalendrar och gör er redo för en fantastisk golfsäsong tillsammans!


Drömscoren

Våga utmana dig själv – anmäla dig till Drömscoren. Det gör du genom att swischa 100 kr till 123 265 18 67.  Ange: DRÖMSCOREN, golf-id och hcp. Tävlingen startar 24 april fram till den 31 augusti 2024. Hela avgiften går till vinstbordet.

Så här går det till:  Spela 9 hål, RÖD slinga, valfri dag på Ringenäs Golfklubb. Meddela din markör före start att rundan ingår i ”Drömscoren”.  Den första 9-hålsrundan fungerar som en utgångsrad för antal slag på varje hål. Sedan har du ytterligare max 11 tillfällen att förbättra resultatet. När tävlingen är avslutad räknas de bästa resultatet av alla rundor på varje hål.  På så sätt får du din Drömscore. I damernas omklädnings-rum hittar du en låda och en pärm märkta Drömscoren. Skriv ditt namn och hcp på listan i pärmen och för in dina resultat efter varje spelad golfrunda. Lägg sedan scorekortet i lådan. Detta måste du göra samma dag som rundan har spelats.

Golfresa

I slutet av säsongen, har vi den stora äran att presentera vår årliga hemliga resa! Detaljerna är hemliga än så länge, men vi lovar att det kommer att bli en oförglömlig upplevelse som ni inte vill missa. Så håll gonen öppna för mer information som kommer längre fram!

NYHET Nu finns vi på Facebook. Gå med i vår grupp: Ringenäs Damgolf. Där kan du läsa om och anmäla dig till våra roliga aktiviteter och tävlingar, se starttider mm.  Saknar du Facebook? Ingen fara – all information kommer också att finnas ute på golfklubben i Damernas omklädningsrum.

Varmt välkomna 

Aktivitetskalender & resultat

Uppstart & modevisning 29 april

Välkommen till årets uppstart av Damgolfen på Ringenäs Golfklubb 2024!

Denn kväll kommer vi att bjuda på :
Modevisning med kläder från Quinte och från Ringenäs Golfshop. Vi kommer även att ha ett lotteri i sedvanlig ordning.
Till allt detta ingår givetvis en härlig middag med mycket mingel och trevligheter upptill.

Pris 350kr/person (inkl. tallrikserverad anrättning, ett glas vin/öl eller alkoholfri dryck och avslutningsvis kaffe och kaka. Var snäll uppge matallergi i anmälan).

När: 29 april, 2024. Klockan 18.00
Var: Ringenäs lokal Strandlida (uppe på terrassen).
Sista anmälningsdag är 19 april, 2024.
Betalning ska göras via swish till 123 265 18 67

Anmälan görs här >> 

Damernas nia 2024

Arrangörer & kontaktpersoner

Ringenäs Damgolf

Lotta Rautenberg (ordförande)  070  240 82 91     lottarautenberg@icloude.se

Kerstin Kolmodin  070  994 08 31    kerstin.kolmodin123@gmail.com

Mona Holmberg  070  606 18 51   monanki55@gmail.com

Monica Elenvik 072  201 70 31    monicaelenvik@gmail.com

Kerstin Feldt (kassör)  070  563 32 95   kfeldt035@gmail.com