Ringenäs GK – Logotyp vit

Aktiviteter

Spirit event

aktiviteter

Rocket Science

I Rocket Science ska teamen bygga en vattenraket som skickar upp ett ägg 30 m upp i luften där utmaningen är att ägget är helt när det landar. Deltagarna skall med begränsat material dels konstruera en fungerande raket, dels bygga en anordning som skyddar ägget från att gå sönder. Vi avslutar med en dramatisk avslutning där lagens konstruktioner får bekänna färg. Rocket Science är en fantastiskt rolig teamövning för stora som små grupper där kreativiteten står i centrum när ni utvecklar kommunikation och gruppdynamik. Ett underhållande sätt att lära känna varandras kunskaper och egenskaper.

aktiviteter

Bästa mästare

I denna spännande och roliga tävling som äger rum i strandmiljö, duellerar ni lagvis mot varandra i olika fysiska och psykiska utmaningar. Här mäts styrkor och svagheter i allt från rörstafett och jägarvila till olika tankenötter och minnesövningar. Slutligen ställs finalisterna inför en spännande nattduell. Vinnarna får den åtråvärda titeln Bästa Mästare. Bästa Mästare, en tävling där deltagarna sätts på prov i laganda, uthållighet och strategi.

aktiviteter

Da Vincis box

Vår populäraste inomhusaktivitet inspirerat av escape room-formatet. Enda sättet att knäcka boxen, är att tänka utanför den. En nervkittlande kamp mot klockan utmanas teamen i Da Vincis Hemlighet att öppna ett kassaskåp innan tiden är ute. Varje team får en egen låst box som innehåller ytterligare fem låsta lådor. Lös gåtor och knäck koder för att komma närmare målet. Det gäller att hitta den slutgiltiga koden till kassaskåpet. Problemlösning, kommunikation, kreativitet och logiskt tänkande ställs på prov. I Da Vincis Hemlighet är gruppens olika kompetenser och samarbetsförmåga en förutsättning att lösa uppgiften. Enda sättet att öppna boxen är att tänka utanför den!