Ringenäs GK – Logotyp vit

Händer på ringenäs

Midsommar i Halmstad

Midsommarhelgen

MIdsommar i halmstad

Fira midsommar i Halmstad

Spendera tid med familj och vänner på sommarens absoluta högtid tillsammans med oss på Ringenäs i Halmstad! Under midsommarhelgen händer många rolig aktiviteter för alla åldrar och sällskap. Vid 13.00 är det även dans runt midsommarstången till klassiska låtar för barnen! Se hela kalendern nedan!

populär Golftävling

Midsommartävling

Vår populära midsommartävling på självaste afton (fredag 21 juni) med vår populära midsommarlunch spelas som vanligt som en 9-hålstävling där klasserna är uppdelade på varsin slinga.

Ni tävlar även i en lagtävling tillsammans med de andra i den ihoplottade bollen, bästa två resultaten i bollen räknas. Startavgift 475 kr inklusive den populära midsommarlunchen och dans kring midsommarstången.

Midsommarlunchen

Buffé & dans

Som vanligt på midsommarafton dukar våra duktiga kockar upp sin smarriga midsommarbuffé. I sedvanlig ordning serveras först och främst de som deltar i tävlingen och sedan släpper vi på folk från klockan 13.00. Det är vanligtvis högt tryck på platser så glöm inte boka bord! Vid 13.00 är det även dans runt midsommarstången till klassiska låtar för barnen!

350kr/person.
10kr/fyllt år/person (3-14 år).

Glöm inte boka bord, det är mycket folk denna dag! 

golftävling söndag

Konstslaget

Ringenäs klassiska “midsommarscramble” den 23 juni spelas över 18 hål.
Vi spelar i 2-mannalag med 6 tvingande utslag per person och 6 valfria. Båda spelarna slår ut på alla hålen. Därefter väljer laget den boll som man tycker är bäst. Båda i laget slår från den platsen. Medspelaren placerar sin boll inom ett scorekorts längd och slår sitt slag. Detta upprepastills bollen är i hål.

23 februari 2024 gick Dagmar Glemme bort efter en tids sjukdom. Hon var under  flera år en uppskattad sponsor och aktivt stöttat många tävlingar här på Ringenäs och andra klubbar i Halland. Dagmar hoppades att vi skulle kunna genomföra en tävling med konstinslaget och få flera konstnärer och konsthantverkare att visa upp sin alster. Vi vill hedra hennes minne genom Konstslaget.

Startavgift: 200:- per person.

Sponsorer: Karins keramik verkstad &butik, Black&white art, Ram-Tajm Galleri, Anna Bulow, konstnär

Golfpaket sommar

Midsommarpaket

Fira in Sveriges mest folkkära dag hos oss på Ringenäs. Här hittar ni ett komplett golfpaket som inkluderar antingen greenfee eller vår midsommartävling, dans runt midsommarstången, vår populära midsommarlunch och givetvis massa härliga sommarstunder på västkusten! Detta ingår:

En övernattning med frukost
En greenfee för 18-hål
En sommarinspirerad tvårätters middag.
Frukostbuffé
Balkong med havutsikt.

Från 1.895:-/person

Relax & middagspaket

Tat´lugnt

Unna dig en härlig dag med övernattning, middag och relax på västkusten. Detta paket ger dig ro, avkoppling och upplevelser med allt du behöver för en lyckad vistelse. Vad passar inte bättre än att ha det på midsommar 

  • En övernattning
  • Fri tillgång till relax med pool & bastu.
  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag

Hjälp dina sommargäster

Boende för gäster

Har du gäster på besök och vill slippa all trängsel, stress, städning & matlagning? Låt oss underlätta för er och låt oss ta hand om dina övernattningsgäster så ni kan fira midsommar liksom alla andra! Vi lovar att ta hand om era gäster så bra vi bara kan!